Beweeg Bewust

Beweeg Bewust is conditietraining onder leiding van gespecialiseerde docente Simone Schneider waarbij de functionele bewegingen terugkomen die in het dagelijkse leven voorkomen. Zoals het staan, gaan, lopen, zitten, reiken en bukken met als doel lichamelijk, geestelijk en sociaal zolang mogelijk optimaal zelfstandig te functioneren in een prettige leefomgeving.
De dames die al bij de groep zitten, doen al enige jaren mee aan bewust bewegen en hebben inmiddels een band met elkaar opgebouwd.
Het sociale en gezellige aspect is een belangrijke factor. Belangrijk is de veiligheid, binnen je eigen grenzen en mogelijkheden in beweging zijn met eventueel een beetje inspanning.
In de les bewegen we zowel met als zonder muziek,  leren dansjes en bewegen met spelmateriaal,  centraal staat de gezelligheid en plezier met elkaar!

Klik op de agenda voor het tijdstip van de lessen.

Bent u ouder dan 55 jaar en enthousiast geworden en wilt meer informatie of een proefles, neem contact op met MBVO-docente Simone Schneider telefoonnummer 06-55774248 of stuur een email naar richsimo@quicknet.nl.

WhatsApp chat