Buikdansen voor kinderen

BUIKDANSEN VOOR KINDEREN

Voor wie?

Voor alle kinderen van 4 t/m 6 jaar die van dansen en bewegen op muziek houden. Kom maar buikdansen proberen!
Buikdans (oriëntaalse dans) is een zeer oude vorm van dans welke door vrouwen, moeders en hun dochters, beoefend werd om hun verbinding met Moeder Natuur te verdiepen en onderhouden.
Buikdansen versoepelt de gewrichten en verhoogt het bewustzijn van verschillende spierengroepen welke vaak tegelijkertijd en op diverse manieren gebruikt worden. Zoals elke dans, ondersteunt buikdans het gevoel voor ritme en melodie.
In de lessen dansen wij op oriëntaalse muziek, maar ook bekende kinderliedjes worden gespeeld.
Spelenderwijs leren wij de basistechnieken van buikdans waarbij plezier van het bewegen voorop staat!

Kledingtips:
Een t-shirt of een topje, wijde rok (lang of kort) of wijde broek, gymnastiek- of balletschoenen.
Buikdanssjaal met munten is leuk maar geen must; een gewone sjaal (zonder munten) rondom de heupen is ook prima.
Of kom gewoon in kleren waarin je je lekker voelt en makkelijk kan bewegen.

Tijdstip:
Klik op de agenda voor de data van de lessen.
woensdagmiddag 15.30 – 16.15 uur
Bij voorkeur per email aanmelden voordat je op de eerste les komt.

Prijs:
4 euro per les(45 min)
Proefles €2,=;

Wie ben ik?
Mijn naam is Pavla, ik ben in Tsjechië geboren, opgeleid tot apotheker, en sinds mijn komst naar Nederland (2004) ben ik met verschillende vormen van buikdans bezig. In 2011 heb ik de Dancer & Teacher Training Course van buikdanslerares Dr. Kaouthar Darmoni succesvol afgerond. Tegenwoordig ontwikkel ik me verder in buikdans in een training tot Divine9Dance Therapy® Practitioner . Ik heb twee jonge dochters dus de
meisjeswereld is mij goed bekend.

Bij vragen neem gerust contact met mij op!

Contact:

06-44096442

pavlabellydance@gmail.com

Foto: Nikita Shahbazi 

WhatsApp chat